tag:blogger.com,1999:blog-2336788084711937495.post6007971652771950929..comments2023-10-23T17:47:10.078+02:00Comments on Mademoiselle Marina: Pomodori ripieni di riso...Paradajz punjen pirincem....Marinahttp://www.blogger.com/profile/17291916388661269685noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-2336788084711937495.post-42170382926408007382012-06-21T09:58:11.716+02:002012-06-21T09:58:11.716+02:00Hvala Jelena...! Javi kako je ispalo....Hvala Jelena...! Javi kako je ispalo....Marinahttps://www.blogger.com/profile/17291916388661269685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2336788084711937495.post-30847968165492683692012-06-20T20:56:10.365+02:002012-06-20T20:56:10.365+02:00Izvanredan recept! Izvanredan blog ;) Moracu ovo d...Izvanredan recept! Izvanredan blog ;) Moracu ovo da isprobam ;)<br /><br />yecilii.blogspot.comJelenahttps://www.blogger.com/profile/05562774186345937977noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2336788084711937495.post-66050977652987593672012-06-20T11:14:17.977+02:002012-06-20T11:14:17.977+02:00Hvala Nevena,
recept je naravno stvoren za vrucin...Hvala Nevena, <br />recept je naravno stvoren za vrucinu..jedino sto ukoliko ovakva vrucina nastavi moracemo da ukinemo bilo kakvo unosenje hrane...! Trebalo bi zakonom zabraniti temperaturu visu od 22 stepena...!!!<br />Ciao, a presto...Marinahttps://www.blogger.com/profile/17291916388661269685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2336788084711937495.post-70718682950014155272012-06-20T11:08:25.404+02:002012-06-20T11:08:25.404+02:00Sada pocinje da dolazi dobar paradajz...bas mi je ...Sada pocinje da dolazi dobar paradajz...bas mi je drago da ti se dopada...apsolutno moze da prodje kao kompletni obrok kada je napolju 30 stepeni...<br />Pozdrav i tebi Tanja..!Marinahttps://www.blogger.com/profile/17291916388661269685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2336788084711937495.post-67991887328454074782012-06-20T11:05:20.132+02:002012-06-20T11:05:20.132+02:00Sono contenta che ti piaccia...! Penso di aver fat...Sono contenta che ti piaccia...! Penso di aver fatto tutto adesso...<br />Ciao...Marinahttps://www.blogger.com/profile/17291916388661269685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2336788084711937495.post-90968850703739021762012-06-20T10:24:00.381+02:002012-06-20T10:24:00.381+02:00Marina, divan recept!
Jako mi se sviđa tvoj blog:)...Marina, divan recept!<br />Jako mi se sviđa tvoj blog:) Malo vežbam italijanski, malo isprobavam jela iz moje omiljene kuhinje:)<br />Super je recept, baš za ove dane i baš ću ga praviti:)<br />Che buono!:) (okrećem kažiprst prislonjen na obraz:))Nevenahttps://www.blogger.com/profile/14975837269050446038noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2336788084711937495.post-47962314725970602282012-06-20T09:53:11.914+02:002012-06-20T09:53:11.914+02:00Slažem se u potpunosti, ljepota i sreća se najčešć...Slažem se u potpunosti, ljepota i sreća se najčešće kriju u jednostavnim stvarima!:) Ovaj punjeni paradajz izgleda tako dobro, pravim obavezno ovih dana! <br /><br />Lijep pozdrav, Tanjatanjahttps://www.blogger.com/profile/06891183769691645859noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2336788084711937495.post-70021225614680343102012-06-20T09:52:10.868+02:002012-06-20T09:52:10.868+02:00Bjanka, ne vidim zasto ne bi mogao da izdrzi...nje...Bjanka, ne vidim zasto ne bi mogao da izdrzi...njemu je vreme kuvanja negde 15 - 18 minuta...bitno je da se ne prepuni jer onda nema mesta da pirinac raste....Marinahttps://www.blogger.com/profile/17291916388661269685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2336788084711937495.post-20474454174830798582012-06-20T04:19:38.268+02:002012-06-20T04:19:38.268+02:00Majo, odlican ti je sladoled! :) Tako nekako je iz...Majo, odlican ti je sladoled! :) Tako nekako je izgledao i onaj domaci koji je moja mama pravila, malo da se rasteze! <br /><br />Nego Marina, sta mislis jel moze arborio Barilla ovo da izdrzi bez da ga malo u tavi ne kuvam ko rizoto?Bjankahttps://www.blogger.com/profile/14027637097853636733noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2336788084711937495.post-91928867174827497262012-06-18T15:18:36.671+02:002012-06-18T15:18:36.671+02:00Che bella ricetta!!
Grazie per averla inserita dov...Che bella ricetta!!<br />Grazie per averla inserita dovresti, però, mettere il banner nel post e nel tuo blog con il link al contest ;-)<br />Grazie!Daniela Bucalohttps://www.blogger.com/profile/15013049526431052486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2336788084711937495.post-2315778745773534082012-06-15T23:32:38.895+02:002012-06-15T23:32:38.895+02:00ma te sredine me je uvek zao da je bacim...covek b...ma te sredine me je uvek zao da je bacim...covek bi mogao da je stavi medj' krompir napr. U stvari najbitnije je da ima pirinac ima dovoljno tecnosti u paradajzu jer se u protivnom ne skuva lepo nego se nekako zdudi...a da lije persun ili bosiljak ili zalfija je samo stvar ukusa...Neko ne voli beli luk, nesto sto ja uopste nisam u stanju da razumem...ja ga samo u reform tortu ne stavljam, kao ti sa ljutom papricicom...i odlicno ga varim... Sto se pecenja tice i to zavisi od rerne...<br />Cao !!<br />p.s. bas si srce za lopticeMarinahttps://www.blogger.com/profile/17291916388661269685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2336788084711937495.post-58799956225246410462012-06-15T23:14:08.681+02:002012-06-15T23:14:08.681+02:00Evo iščitala :)
U osnovi je to to, samo ja nisam k...Evo iščitala :)<br />U osnovi je to to, samo ja nisam koristila izdubljene delove paradajza (pusti paradajz još svog soka, taman da pirinač ne uspe da se skuva kao rizoto, nego ostane al dente, ali ostaviću drugi put i malo te sredine od paradajza), od začina obavezno stavim i šećer (generalno sve u šta ide paradajz, prijaće mu i malo šećera pride), nisam stavljala bosiljak nego peršun (ali ću upravo bosiljak staviti prvi sledeći put, uzek neki grčki bosiljak u saksiji, sve se bojim skapaće mi pre nego što stignemo da ga pojedemo, pa eto prilike :), nisam stavljala beli luk (nemam pojma zašto, tako sam dobila recept), i bo'me peče se to oko sat vremena, na 200°.<br /><br />Pozdrav!<br /><br />p.s.<br />sutra spremam pasulj-loptice :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2336788084711937495.post-73112208951163458252012-06-15T22:52:57.898+02:002012-06-15T22:52:57.898+02:00Neverovatno...ali bas lepo...!!
sve je ovo jako v...Neverovatno...ali bas lepo...!! <br />sve je ovo jako veliko uzivanje, ali treba jako puno vremena..<br />Hajde, hajde...skoncentrisi se, mene vec peku oci od kompjutera..<br />Pozdrav !<br />MarinaMarinahttps://www.blogger.com/profile/17291916388661269685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2336788084711937495.post-24381279764294391232012-06-15T22:48:11.985+02:002012-06-15T22:48:11.985+02:00Pravila sam nešto vrrrrlo slično, i baš neki dan s...Pravila sam nešto <a href="https://picasaweb.google.com/105361498896820053295/ZaForum#5521298771550397138" rel="nofollow">vrrrrlo slično</a>, i baš neki dan se setih tog laganog jela, kad sam smišljala šta bih mogla da pravim za Mezze, letnji dvobroj! I planiram da pravim iduće nedelje punjeni paradajz, i da uslikam sve, ako mi vreme dozvoli. Tako da, kao da si mi pročitala misli, ili ja tvoje :)<br /><br />Ovo sam morala odmah da ti javim, a sad se vraćam da polako iščitam recept :)<br /><br />Pozdrav!<br />MajaMaja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.com